Följ Nola

Långbordet - nyhet i Nolas sortiment

Nyhet   •   Okt 30, 2018 09:05 CET

Långbordet i S-formation. Design White Arkitekter i samarbete med Nola.

Nola lanserar Långbordet som en nyhet i sortimentet. Ett modulärt bänkbordssystem med många möjligheter som kan byggas på längden och/eller i svängar. Design White Arkitekter i samarbete med konstnär Ebba Matz och Nola. 

Långbordet är ett dynamiskt och modulärt system som kan byggas i olika formationer, för att anpassas efter skilda arkitektoniska miljöer. Långbordet har flera användningsområden, är tillgänglighetsanpassat och fungerar för såväl större sällskap som för avkoppling, fika, spel, loppis eller lek i den offentliga miljön. 

Utgångspunkten till Långbordet var ett samarbete mellan Nola, White Arkitekter, Helsingborgs stad och konstnären Ebba Matz, vid skapandet av en ny mötesplats i Helsingborg. Nolas variant i sortimentet har en uppdaterad konstruktion med mer fokus på tillgänglighet. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nola.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.