Följ Nola

Nola medverkar på eventet 100 Procent

Nyhet   •   Nov 03, 2015 12:09 CET

Nola ställer ut på eventet 100 Procent i Malmö den 5/11 och i Göteborg den 12/11, där vi visar upp produkter av våra uppmärksammade formgivare Broberg & Ridderstråle, Nina Jobs, Mattias Stenberg, Julie Storm och Thomas Bernstrand. Eventet är en mötesplats för inredningsindustrin.

Nola kommer på plats att presentera produkter såsom Bill snurrstol design Broberg & Ridderstråle, Rocky gungstol, design Nina Jobs och Näbb stol, design Mattias Stenberg samt planteringskärlen Scoop, design Julie Storm och Hinken, design Thomas Bernstrand. 

100 Procent i Malmö pågår den 5 november och i Göteborg den 12 november och äger rum på restaurang Glasklart i Malmö och på restaurang Trädgår'n i Göteborg. Eventet är en mötesplats för inrednings- och möbelindustrin, arkitekter, tillverkare och branschfolk. 
www.nola.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nola.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.