Följ Nola

Nola möblerar uteservering på Nordic Light Hotel

Nyhet   •   Jun 15, 2018 10:40 CEST

Nolamöbler och planteringskärl på uteserveringen på Nordic Light Hotel i Stockholm.

Nola har varit med att möblera den nya uteserveringen på Nordic Light Hotel i Stockholm. Restaurangen har nyligen renoverats i nordisk stil och ett urval produkter från Nola har valts ut med omsorg för att passa in i det nordiska konceptet. 

Nolamöbler har valts ut för den nya uteserveringen på Nordic Light Hotel för att passa in i den nordiska stilen. Möbler i hög klass både vad gäller design och kvalitet. Ljust och avskalat, men samtidigt hållbart. 

Wimbledon bord och stolar, av uppmärksammade designduon Broberg & Ridderstråle möblerar uteserveringen, där rutmönstret och den genomsiktliga designen skapar en sammanhållen modern enhet. Materialets funktion gör även att vatten smidigt rinner av. De vita stolarna har fått ljusa, naturfärgade läderdynor och borden har skivor i ljus plåt. Värtan soffa, design Nola, har tillverkats i en lång version som flankerar uteserveringens långsida, med träribbor i sioobehandlad, ljus ek och vita stativ. Ett tiotal vita Gro planteringskärl med spaljé, design Mia Cullin, ramar in miljön med växtlighet och fungerar som rumsavdelare, då de är hjulförsedda och lätt kan flyttas.   

Nordic Light Hotel har till sin restaurangmiljö samarbetat med Saunders architecture och Studio Markus Bergström. Nordic Lights vision har varit att skapa "En modern nordisk restaurang som tolkar nordisk design, hantverk och hållbarhet - Tillsammans med världsledande arkitekter och några av de bästa möbeldesigners Norden har". 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.