Följ Nola

Nolamöbler i prisad landskapsarkitektur

Nyhet   •   Jun 04, 2018 15:48 CEST

Kajen soffor, design Thomas Bernstrand och Hook cykelpollare, Note design. Deichmans gate/ Wilses gate, Oslo.

Det norska Landskapsarkitekturpriset 2018 delades nyligen ut till Asplan Viak AS för utformningen av stadsdelarna Grünerløkka och St. Hanshaugen i Oslo - ett nyskapande dagvattenprojekt i stadsrummet. Nola har medverkat till utformningen av platsen med flertalet möbler och cykelställ. 

Norske landskapsarkitekters förening delade nyligen ut sitt årliga hederspris för utformningen av Deichmans gate och Wilses gate i stadsdelarna Grünerløkka och St. Hanshaugen i centrala Oslo. Nola har bidragit till att lyfta gaturummen med flertalet möbler ur Kajenserien; Kajen solsoffor, Kajen parksoffor, Kajen bänkar och Kajen bord, design Thomas Bernstrand, tillsammans med Hook cykelpollare, Note design. 

Årets vinnande projekt av Asplan Viak AS beskrivs som en miljö som .. tagit naturens principer tillbaks till staden och skapat en plats med identitet. Landskapsarkitekturpriset delas ut av Norske landskapsarkitekters förening, NLA, och ska bidra till att höja, förnya och utveckla norsk landskapsarkitektur.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.