Följ Nola

Soffa Origami på Rinkebyterrassen i Stockholm

Nyhet   •   Sep 27, 2017 13:44 CEST

Soffa Origami, design Thorbjörn Andersson. Rinkebyterrassen i Stockholm. Foto: Åke E:son Lindman.

Nolas soffa Origami syns nu på nyligen invigda Rinkebyterrassen i Stockholm. Design och utformning Thorbjörn Andersson, Sweco.  

Nolas soffa Origami med inbyggd belysning, i design av Thorbjörn Andersson, finns nu integrerad på flera ställen på nyligen invigda Rinkebyterrassen i Stockholm. Terrassen, en utsiktsplats med vacker vy över Järvafältet, är även den utformad genom landskapsarkitekt Thorbjörn Andersson på Sweco Arkitekter. Soffan, tillverkad ur miljöaspekt hållbar oljad Ipé, är inspirerad av ”origami”, den japanska konsten att göra objekt av vikt papper. Soffan har utformats med skarpa ”veck” som döljer benen, bildar sitsen och formar ryggstödet. Origami finns sedan tidigare på närliggande Rinkebystråket i Rinkeby. 

Nola Industrier har under mer än 30 år i branschen utvecklat och finslipat idéer, produkter och visioner för de urbana rummen. Vi tror på god kvalitet, kontinuitet och intressant design för att skapa rörelse och förändring i vår offentliga miljö. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nola.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.