Följ Nola

Framtidens städer på Nordic Arcitecture

Pressmeddelande   •   Okt 30, 2017 11:01 CET

Smart Solar Bench, design Infra Marks för Nola

Nola deltar och ställer ut på Nordic Arcitecture Fair den 7-8 november i Göteborg. I vår monter visar vi upp smarta lösningar för den framtida staden. Flexibla lösningar för stadsmiljön där arbete kan kombineras med innovativ, hållbar design.

Vi vill med våra möbler vara med och skapa framtidens städer där hållbar design och nya smarta lösningar får betydelse, säger Agneta Stake, Nolas VD och grundare. Uttrycksfulla möbler kombinerat med nya behov av till exempel flexibla arbetsplatser och interaktiva lösningar blir allt mer attraktivt i vår stadsmiljö, fortsätter Agneta Stake.

I vår monter presenterar vi utemöler för framtidens behov såsom Smart Solar Bench, design Infra Marks - en interaktiv bänk anpassad efter dagens digitala behov, som genom en sits av solpanel genererar både trådlös laddning liksom WiFi-uppkoppling. Parco konferensgrupp ur Parco möbelgrupp, design Broberg & Ridderstråle, är utemöbler för the Outdoor Office och flexibla arbetsplatser. I samband med mässan lanserar vi även ett praktiskt litet schackbord för utomhusbruk och sociala ytor i staden, design Nola.  

Nordic Arcitecture Fair är en av nordens största mötesplatsen för arkitektur och stadsutveckling. Fackmässan pågår den 7-8 november på Svenska mässan i Göteborg. Nola finns i monter F01:80.

Nola Industrier har under mer än 30 år i branschen utvecklat och finslipat idéer, produkter och visioner för de urbana rummen. Vi är i dag marknadsledande i vår sektor vilket genererat flertalet priser och utmärkelser genom åren. Vi samarbetar med många av Sveriges främsta formgivare från idé till tillverkning. Produktionen sker uteslutande i Sverige, då vi arbetar efter ett utarbetat miljötänk. Vi tror på god kvalitet, kontinuitet och intressant design för att skapa rörelse och förändring i vår offentliga miljö. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nola.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.