Följ Nola

Nola visar nyheter för stadsmiljö på Elmia Park

Pressmeddelande   •   Sep 21, 2017 11:26 CEST

Smart Solar Bench, design Infra Marks. LED belyst sits av solpanel, WIFI och trådlösa laddningspots samt USB-uttag.

Nola medverkar och ställer ut nyheter och produkter under temat Work Outdoor på Elmia Park den 26 - 28 september i Jönköping. I vår monter B01:34 visar vi i år upp flexibla, innovativa lösningar för stadsmiljö där träning och arbete kombineras med bra, hållbar design i stadsrummet.

Under temat Work Outdoor satsar vi i år på att visa upp flexibla lösningar för stadsmiljön där träning och arbete kombineras med bra, hållbar design. 

- Vi satsar ständigt på innovationer som nu till exempel på The Internet of Things och fysisk aktivitet, även i vår gemensamma offentliga utomhusmiljö. Bra design och god kvalitet ska vara förenligt med utvecklingen som sker i samhället, som möjligheten till ett aktivt, flexibelt liv med träning och arbete även i vår stadsmiljö, säger Agneta Stake, VD på Nola Industrier.

- Nolas monter kommer i år att interagera med besökaren och visa på att träning och arbete kan kombineras med intressant design för våra gemensamma utrymmen. Som besökare kommer du till exempel kunna prova vår nya aktivitetsmöbel Kebne men också kunna koppla upp dig eller ladda mobilen vid vår nya Smart Solar bench, berättar Agneta Stake. 

Kebne utegym är en familj med aktivitetsmöbler för naturlig träning och fysisk aktivitet i landskap eller stadsrum. Formgiven med särskild omsorg att välkomna alla oavsett längd, ålder eller träningsnivå. Design Kauppi & Kauppi. Kebne är nominerad till prestigefyllda German Design Award.

Smart Solar Bench, design Infra Marks, är en interaktiv bänk med sits av solpanel som genererar både trådlös laddning via 2 spots i sittytan och via 4 USB-uttag. Bänken möjliggör också WiFi-uppkoppling via en 4G-router med täckning 10-20 m runt bänken. Panelen har dessutom LED belysning i olika färger. 

Elmia Park är en fackmässa för branschfolk inom parker och utemiljöer som genomförs vartannat år i Jönköping. Förutom produktutställningar arrangeras seminarier och debatter i anslutning till mässan, som har fri entré. 

Nola Industrier har under mer än 30 år i branschen utvecklat och finslipat idéer, produkter och visioner för de urbana rummen. Vi är i dag, med Europas bredaste sortiment, marknadsledande i vår sektor vilket genererat flertalet priser och utmärkelser genom åren. Vi samarbetar med många av Sveriges främsta formgivare från idé till tillverkning. Produktionen sker uteslutande i Sverige, då vi arbetar efter ett utarbetat miljötänk. Vi tror på god kvalitet, kontinuitet och intressant design för att skapa rörelse och förändring i vår offentliga miljö. I staden, på gatan, i parken. En produkt från Nola skall tåla tidens tand och ögats kritiska blick, inte ett år utan många. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.