Följ Nola Industrier

Loj Sunchair - Årets Utemöbel ELLE Decoration

Pressmeddelande   •   Feb 05, 2019 13:00 CET

Loj Sunchair, Thomas Bernstrand. Årets Utemöbel 2019

Nolas utemöbel Loj Sunchair, design Thomas Bernstrand, har erhållit utmärkelsen Årets Utemöbel i prestigefulla ELLE Decoration Swedish Design Award 2019.  

Vi kan stolt meddela att vår utemöbel Loj Sunchair, design Thomas Bernstrand, har fått utmärkelsen Årets Utemöbel i ELLE Decoration Swedish Design Award. 

Motiveringen lyder: ”En klassisk solstol som tack vare en oväntad twist i materialvalet blir någonting helt nytt.”

Loj Sunchair är en flexibel, men ändå klassisk solstol för permanent utomhusbruk. Placerad i en park ger den året om en sinnebild av sommar och sol, drömmen om värme och lata dagar. Semestern, då man varvar ner och bara hänger vid stranden. Sunchair kan ställas in i tre olika sittvinklar, med sköna armstöd och bästa komfort, genom träribbor som hänger i en vajer. Design, komfort och flexibilitet för det offentliga rummet. 

Vinnaren i ELLE Decoration Swedish Design Awards är också de nominerad till ELLE Deco International Design Awards som delas ut i samband med möbelmässan i Milano senare i vår. Juryn består av Margot Barolo, designer och lärare på Beckmans designhögskola, Rahel Belatchew, arkitekt och grundare av Belatchew Arkitekter, Cia Jansson, chefredaktör, Karin Ohlsson-Leijon, innehållschef, och Nina Oja, art director.

Se alla vinnare: https://www.elledecoration.se/arets-basta-svenska-design-2019-alla-vinnare/

Nola Industrier har under snart 40 år i branschen utvecklat och finslipat idéer, produkter och visioner för de urbana rummen. Vi samarbetar med Sveriges främsta formgivare och arkitekter från idé till tillverkning med hållbar produktionen uteslutande i Sverige. Nola står för kvalitet, estetik och hållbar design för rörelse och förändring i vår offentliga miljö.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.