Följ Nola Industrier

Nola på svenska paviljongen - London Design Fair

Pressmeddelande   •   Sep 12, 2019 16:20 CEST

Basket furniture group, design Ola Gillgren för Nola.

Nola medverkar på London Design Fair den 19.09 – 22.09 september i samarbete med Form/Design Center och ställer ut i den svenska paviljongen Swedish Design Pavilion. 

Vi ställer, för andra året i rad, ut under London Design Fair i samarbete med Form/Design Center och medverkar i den svenska designpaviljongen, för att sätta svensk design på kartan.  

I år varvar vi nyheter, som moderna Basket möbelgrupp, design Ola Gillgren och eleganta Cacti planteringskärl, design Anki Gneib med klassiker som Cane soffa, design Broberg & Ridderstråle och strama 11:an möbelgrupp, design Axel Bjurström. Vi visar upp klassisk, hållbar design för det offentliga rummet.

Den svenska designpaviljongen genomförs i partnerskap med bland annat Svenskt Trä, Business Sweden, Region Skåne, Sveriges Arkitekter, Tidskriften FORM och Sveriges ambassad i London. En gemensam satsning tillsammans med framstående designers och företag, för att öka medvetenheten om svensk arkitektur och design. Som årets utställningsarkitekt/curator står studio Förstberg Ling.

Varmt välkommen att träffa oss och se våra produkter på plats i Swedish Design Pavilion, Hall H1, Monter 1.06, under London Design Fair 19 - 22 september. 

Nola Industrier har under snart 40 år utvecklat och finslipat idéer, produkter och visioner för de urbana rummen. Nola samarbetar med Sveriges främsta formgivare och arkitekter från idé till tillverkning med hållbar produktionen uteslutande i Sverige. Nola står för kvalitet, estetik och hållbar design för rörelse och förändring i vår offentliga miljö.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.